آخرین اخبار
- کافه کتاب پایانه پرواز با بالهای کاغذی
- مصوبه ترخیص ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی تمدید شد
- در آبان ۷۴۰ بار در ایران زلزله آمد (+جدول آمار)
- از هر سه ایرانی یک نفر فقیر
- برترین گلزنهای سال۲۰۲۳ فوتبال
تاریخ : امروز شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲
شهردار گمیشان:
۵۰ درصد بودجه آسفالت خیابانهای گمیشان هنوز محقق نشده است
گمیشان-ایتنانیوز- شهردار گمیشان گفت: ۵۰ درصد بودجه آسفالت خیابان های گمیشان هنوز محقق نشده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، عبدالصالح ایری در گفتگو با خبرنگارمهر اظهار کرد: بودجه پیشنهادی شهرداری گمیشان در سال ۹۶، پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بود که دو میلیارد تومان بودجه جاری و سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بودجه عمرانی است و امیدواریم برنامه هایی که پیش بینی شده تا پایان سال محقق شود.
وی با بیان اینکه دولت برای آسفالت خیابانها حمایتهایی را انجام داده که شامل گمیشان نیز شده است، افزود: از محل بند «ه» تبصره یک قانون بودجه سال ۹۶، برای شهرداری گمیش تپه، ۳۸۸ میلیون تومان بودجه غیرنقدی تعریف شده که تاکنون ۵۰ درصد آن محقق شده است.
ایری تصریح کرد: از زمان تعریف این بودجه از شهرداری پروژه خواسته شد که هشت معبر شهر برای این کارتعیین شد.
وی با بیان اینکه از سازمان شهرداریها به استانداری اعلام شده که پنج خیابان گمیشان تاکنون آسفالت شده است، افزود: کارشناسان استانداری از پروژه ها بازدید خواهند کرد و به سازمان شهرداریها طی نامهای اطلاع می دهند تا باقیمانده ۵۰ درصد هم محقق شود.
شهردار گمیشان تأکید کرد: از سال ۹۵ تاکنون ۲۵ معبر شهر که شامل خیابانهای اصلی و خیابانهای فرعی منتهی به خیابان اصلی آسفالت شده است.
وی با تأکید بر حفظ بافت قدیمی شهر گفت: المانهای شهری، فضاسازی و فضای سبز در برنامه کاری شهرداری است و در بودجه پیش بینی شده است که امیدواریم به شکل مناسب تری تغییر و اجرایی شود.
گروه خبر ایتنانیوز
https://telegram.me/TurkmensNews
منبع: mehrnews.com