آخرین اخبار
- کافه کتاب پایانه پرواز با بالهای کاغذی
- مصوبه ترخیص ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی تمدید شد
- در آبان ۷۴۰ بار در ایران زلزله آمد (+جدول آمار)
- از هر سه ایرانی یک نفر فقیر
- برترین گلزنهای سال۲۰۲۳ فوتبال
تاریخ : امروز شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲
شهادت امام حسین (ع) آزادگی و زیر بار ظلم نرفتن را آموخت
مودت اهل سنت به اهل بیت پیامبر(ص) اعتقادی و جزیی از ایمان است+تصاویر
اجتماعی-تورکمننیوز- ائمه جمعه اهل سنت منطقه گنبدکاووس با تسلیت ایام عاشورای حسینی، مودت عموم اهل سنت ساکن در ایران اسلامی به اهل بیت پیامبر ( ص ) را اعتقادی و جزیی از ایمان آنان دانستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، امامان جمعه شهرهای گنبدکاووس و نگین شهر استان گلستان یکشنبه شب در همایش بزرگ عاشورا و اهل سنت گفتند: براین اساس اهل سنت درایام ولادت و شهادت اهل بیت پیامبر(ص) بویژه ایام محرم و شهادت امام حسین (ع) مراسم برگزار کرده و صدقه می دهند.
امام جمعه اهل سنت نگین شهر گلستان دراین مراسم با تسلیت شهادت امام حسین (ع)، فرزندان و یارانش، گفت: مودت به اهل بیت پیامبر (ص) سفارش نبی مکرم اسلام (ص) است.
آخوند ابوبکر خوجملی افزود : امام حسین (ع) که مقام بالایی نزد پیامبر اسلام دارد و یاران باوفایش برای حفظ دین خدا، جان خود را نثار کردند.
وی با اشاره به وجود وحدت و صمیمیت بین شیعه و اهل سنت در ایران اسلامی و منطقه گلستان و گنبدکاووس اضافه کرد: این وحدت درسایه مودت پیروان نبی مکرم اسلام (ص) به اهل بیت ایشان به دست آمده است.
وی تصریح کرد: امروز اهل سنت و شیعه ساکن در ایران اسلامی با احترام به عقاید یکدیگر، توطئه های دشمنان برای ایجاد اختلاف بین این دو مذهب را خنثی می کنند.
امام جمعه نگین شهر همچنین بابیان اینکه مودت به اهل بیت پیامبر (ص) پایه و اساس اعتقادی اهل سنت است، گفت: اهل سنت هر هفته در خطبه های نماز جمعه از اهل بیت پیامبر به نیکی ذکر و بویژه از امام حسن و امام حسین (ع) به عنوان جوانان اهل جنت یاد می کنند.
آخوند خوجملی افزود : علاوه بر این اهل سنت در نامگذاری فرزندان خود نیز از اسامی اهل بیت پیامبر (ص) استفاده می کنند.
امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس نیز دراین مراسم مودت به اهل بیت پیامبر ( ص ) را جزیی از اعتقاد و ایمان اهل سنت دانست و گفت: دربین اهل بیت پیامبر امام حسین (ع)که جان خود و خانواده اش را مظلومانه در راه اسلام نثار کرد، جایگاه ویژه ای دارد.
شهادت امام حسین (ع) به ما آزادگی و زیر بار ظلم نرفتن را آموخت
امام جمعه گنبدکاووس افزود: امام حسین (ع) با شهادت خود چگونه زندگی کردن و زیر باز ظلم نرفتن و چگونه از دنیا رفتن را به ما آموخت.
آخوند عبدالباسط نوریزاد در این مراسم با تسلیت سالروز شهادت امام حسین (ع) و یارانش با وفایش گفت: برگزاری این چنین مراسمی وحدت بخش است و پیام آن نیز خیرخواه بودن شیعه و سنی در سایه مودت اهل بیت علیهم السلام برای یکدیگر است.
حجت الاسلام والمسلمین محمود ترابی افزود: قیام امام حسین (ع) در راه رضای خدا و با هدف اصلاح امت جدش و امر به معروف و نهی از منکر انجام شد.
در این مراسم که در مسجد آخوند طلابی گنبدکاووس برگزار شد، فرماندار ویژه و برخی مسئولان این شهرستان نیز حضور داشتند.
شهرستان گنبدکاووس با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در شرق استان گلستان واقع است.
گروه خبر تورکمننیوز
https://telegram.me/TurkmensNews
منبع: ایرنا
2 نظر برای “مودت اهل سنت به اهل بیت پیامبر(ص) اعتقادی و جزیی از ایمان است+تصاویر”
نظر شما چيست ؟
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد، منتشر نخواهد شد.
- انعکاس نظر مخاطبین، به منزله تایید آنها از سوی ترکمن نیوز نیست و صرفاً به منظور احترام به نظر کاربران صورت می گیرد.
مراسم عاشورا، تاسوعا و اهل سنت
امان محمد خوجملی: ماه محرم ماه سوگواری وعلی الخصوص دور روز عاشورا و تاسوعا و دهم محرم روز شهادت امام حسین علیه السلام روز عزاداری سراسری برادران شیعه می باشد. برادران اهل تشیع برای این ماه و این روزها قداست خاصی قایلند و مراسم خاص سخنرانی، مداحی و سینه زنی و راهپیمایی دارند. این وجه تمایز نمادین برادران شیعه از سنی است و سال به سال هم هر چه با شکوهتر برگزار می شود. البته این مراسم میان اهل سنت مرسوم نیست و تا به حال هیچکس از اهل سنت نه برای امام حسین و نه برای دیگرامامان مانند ابوبکر و عمر و عثمان وعلی مراسم ولادت و رحلت برگزار نمی کنند.
یکی از روشنفکران دینی اهل تشیع معتقد است گروههای اقلیت هر جا که باشند برای تمایز و تداوم خود از سایرگروههای دینی و مذهبی و فرهنگی به اینگونه اسطوره ها و شخصیتها و هویت سازیها نیاز دارند و آنرا هر چه باشکوهتر برگزار می کنند. چون اهل تشیع در میان مسلمانان اقلیت می باشند نیاز داشتند به آن اهمیت بیشتری بدهند.احترام به آداب و رسوم دیگران کار بسیار خوب و پسندیده است و هیچکس نباید به خاطر آن سرزنش و ملامت شوند. اگر نقدی هم لازم باشد برعهده ی صاحب نظران آن رشته است که با رعایت موازین علمی وارد آن شوند. نیز می دانیم همه جا مقدسات آغشته به خرافات است غلو و زیاده روی های زیادی صورت می گیرد.
حتماً باید با تجزیه و تحلیل و نقد عالمانه و با بررسیهای همه ی جوانب امر خرافات و تحریفات از مقدسات زدوده شود. اما چند سالی است که دیده می شود بعضی از روحانیون ترکمن و مخصوصا بعضی از امامان محترم جمعه که اشتهار به روحانیون حکومتی هم هستند. برای برگزاری مراسم مستقل عاشورا ی حسینی اهل سنت رغبت نشان می دهند. اسم آنرا هم خودجوش مردمی می گذارند که زیاد زیبنده ی ما نیست. بهتر است هر کس هویت و استقلال خود را در عین دوستی و برادری حفظ نمایند. اصلاً نیازی نیست برای اثبات برادری خود برای امام حسین علیه السلام مراسم و یاد بود مستقل برگزار کنیم. اگر از ما دعوت شود در مراسم برادران اهل تشیع بلادرنگ شرکت کنیم که در آن هیچ اشکالی نیست بلکه برای تحکیم دوستی و برادری لازم هم هست. ولی نباید رفتاری از خود نشان دهیم که با هویت و استقلال ما منافات داشته باشد.
در این خصوص رفتار روحانیون بلوچ قابل تحسین است آنها ضمن رعایت دوستی و برادری استقلال بیشتری از خود نشان می دهند. در انتقاد از حاکمیت هم بهتر از ما عمل می کنند.در ضمن یادمان باشد از عمر انقلاب حدود چهل سال می گذرد ولی حاکمیت خیلی از وعده های که در مورد اهل سنت داده بود رعایت نکرده است. ضرورتی هم ندارد آنها را یکی یکی بشماریم تا کنون هزاران بار در رسانه های گروهی ودر ملاقاتهای حضوری و سخنرانیهای عمومی اعلام شده است. همچنین رفتار حاکمیت به جای اتحاد همه با هم ، اتحاد همه با من بوده است. بنابراین جای هیچ گونه اشتیاق و ذوق زدگی نیست بهتراست رفتاری عاقلانه و منطقی داشته باشیم که لا اقل بوی انحلال طلبی ندهد.۱۱/۷/۱۳۹۶ .
قل لا اسعلکم اجرا الاالمودت للقربی.چرا واکنش منفی نشون میدین؟مگه ما وهابی هستیم که به اهل بیت پیامبر احترام نگذاریم ؟مراسم که هیچ باید جان دادن در راه حسین هم افتخار باشد برامون عزیز