آخرین اخبار
- ۷ توصیه مهم برای سلامت دانش آموزان در شروع سال تحصیلی
- مجلس تأثیر معدل در کنکور را تا سال ۱۴۰۶ به تعویق انداخت
- وزیر اقتصاد: نان با تایید وزارت کشور گران می شود
- نماینده مجلس: قوه قضاییه مخالف لایحه حجاب و عفاف است/ قالیباف: کتبا موافقت کرده اند
- یک فروند پهباد در گرگان سقوط کرد
تاریخ : امروز شنبه ۰۱ مهر ۱۴۰۲
امام جمعه اهل سنت گنبدكاووس:
طلاق، ناپسندترين امرحلال و شرعی در پيشگاه خداوند است+تصاویر
گنبد کاووس – ترکمن نیوز – امام جمعه اهل سنت گنبدگاووس درسخنان پيش از خطبه نماز عبادي جمعه اين هفته گفت: ازدواج تكليفي الهي است و مهمترين اصل پس از ازدواج تشريك مساعي و تفاهم بين زوجين و تدام اين تكليف شرعي است.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ترکمن، حاج آخوند عبدالكريم جاور ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه اظهار داشت: متاسفانه درسال هاي اخير يكي از نگران كننده ترين مصيب هاي اجتماعي، نرخ رشد طلاق درجامعه بخصوص درميان عروس هاي نوجوان و جوانان است.
وی افزود: واقعه طلاق علاوه بر محروم شدن فرزندانشان از نيازهاي عاطفي مادر و پدر موجب از هم گسيخته شدن روابط خانواده ها و اقوام و نيز آسيب هاي اجتماعي مي شوند.
آخوند جاور با بيان اينكه يكي از ناپسندترين اعمال شرعي و حلال در پيشگاه خداوند، موضوع طلاق است تاکید کرد: اگر اراده زندگي در زوجين باشد و در مقابل ناملايمات اجتماعي و اقتصادي صبر و تحمل داشته باشند رحمت خداوند شامل حال آنان شده و در زندگي مشترك توفيق خواهند يافت.
خطيب جمعه اهل سنت گنبدكاووس با روايتي از رسول الله (ص) در ادامه گفت: چنانچه زني بدون عذر شرعي و طرح موضوعي قابل حل، از روي جدل طلاق بخواهد و مشاوره مصلحين را نپذيرد خداوند بوي بهشت را بر وي حرام دانسته است.
آخوند عبدالكريم جاور با شرح روايتي از پيامبر(ص) درخصوص بر زبان آوردن پيوسته كلمه طلاق توسط مردان نيز گفت: تكرار پيوسته سه باركلمه طلاق، هم به تمسخر گرفتن احكام و كتاب خداوند است و هم موجب بسته شدن درهاي حل شرعي مسئله است.
وي تصريح كرد: چنانچه حقيقتا” ادامه زندگي براي زوجين مقدور نباشد، با شرط پاك بودن جسم و دل كلمه طلاق يك بار بزبان گفته شود و همسرخود را با رعايت اصول شرعي و حفظ شخصيت، آبرومندانه طلاق دهند.
حاج آخوند جاور درپایان خطبه هایش اذعان داشت: براساس آمارهاي رسمي ميزان ازدواج در سطح كشور كاهش يافته و متاسفانه طلاق سير صعودي طي كرده است و ضرورت دارد نسبت به مهار اين بحران و پيشگيري روند رو به رشد آن چاره انديشي شود.
خبرنگار: مصطفی صبوحی انتشار دهنده: یاشار نیازی