مطالب مرتبط
آخرین اخبار
- ۷ توصیه مهم برای سلامت دانش آموزان در شروع سال تحصیلی
- مجلس تأثیر معدل در کنکور را تا سال ۱۴۰۶ به تعویق انداخت
- وزیر اقتصاد: نان با تایید وزارت کشور گران می شود
- نماینده مجلس: قوه قضاییه مخالف لایحه حجاب و عفاف است/ قالیباف: کتبا موافقت کرده اند
- یک فروند پهباد در گرگان سقوط کرد
تاریخ : امروز شنبه ۰۱ مهر ۱۴۰۲
با هشت عادت مفید زندگی ، عمر خود را چندین دهه افزایش دهید
تغییر سایز فونت
ایتنانیوز: مردانی که تا سن ۴۰ سالگی به هر هشت عادت پایبند هستند، میتوانند بهطور متوسط ۲۴ سال بیشتر از مردانی که این عادتها را ندارند، زندگی کنند. برای زنان نیز رعایت هر هشت عادت سبک زندگی سالم در دوران میانسالی با افزایش ۲۱ سالی امید به زندگی در مقایسه با زنانی که فاقد این عادات بودند، مرتبط بود.
به گزارش پایگاه خبری ترکمن های ایران، به نقل از ارث، یک مطالعه جدید شامل بیش از ۷۰۰ هزار فرد آمریکایی نشان میدهد که با پذیرش هشت عادت سبک زندگی سالم تا میانسالی، افراد میتوانند بهطور بالقوه دهها سال به زندگی خود در مقایسه با افرادی که این عادات را کمتر دارند یا اصلا ندارند اضافه کنند. این تحقیق شواهدی ارائه میکند که نشان میدهد عادات سبک زندگی روزانه ما میتواند بهطور قابلتوجهی بر امید به زندگی ما تأثیر بگذارد.
این هشت عادت شامل فعالیت بدنی، رهایی از اعتیاد، عدم استعمال دخانیات، مدیریت استرس، اتخاذ رژیم غذایی سالم، عدم مصرف زیاد الکل، حفظ خواب خوب و داشتن روابط اجتماعی مثبت است.
این مطالعه تخمین میزند مردانی که تا سن ۴۰ سالگی به هر هشت عادت پایبند هستند، میتوانند بهطور متوسط ۲۴ سال بیشتر از مردانی که این عادتها را ندارند، عمر کنند. برای زنان نیز رعایت هر هشت عادت سبک زندگی سالم در دوران میانسالی با افزایش ۲۱ سالی امید به زندگی در مقایسه با زنانی که فاقد این عادات بودند، مرتبط بود.
یافتههای تحقیق نشان میدهد که اتخاذ یک سبک زندگی سالم برای سلامت عمومی و سلامت شخصی مهم است. لازم است که این تغییرات را زودتر انجام دهید اما حتی اگر فقط یک تغییر کوچک در ۴۰، ۵۰ یا ۶۰ سالگی خود ایجاد کنید، باز هم سودمند است.
نتایج تجزیه و تحلیل نشان داد که برخی عادات سبک زندگی تأثیر عمیقی بر طول عمر دارند. فعالیت بدنی کم، مصرف مواد مخدر و استعمال دخانیات بیشترین خطرات را به همراه داشت که هر کدام با ۳۰ تا ۴۵ درصد بیشتر خطر مرگ در طول دوره مطالعه مرتبط بودند.
همچنین، سبک زندگی مانند استرس مزمن، نوشیدن الکل، رژیم غذایی نامناسب و بهداشت ناکافی خواب، هر کدام با افزایش تقریباً ۲۰ درصدی در خطر مرگ مرتبط بودند و البته فقدان روابط اجتماعی مثبت با افزایش ۵درصدی خطر مرگ مرتبط است.
یافتهها بر نقش حیاتی عوامل سبک زندگی در کمک به بیماریهای مزمن مانند دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی تأکید میکنند که اغلب منجر به ناتوانی زودرس و مرگ میشوند. علاوه بر این، نتایج نشان میدهد که انتخاب سبک زندگی سالم میتواند خطر ابتلا به چنین بیماریهایی را کاهش و طول عمر را افزایش دهد.
لینک کوتاه خبر :
نظرات